December, 2017

Beste familie, vrienden en bekenden,
We zitten alweer bijna aan het eind van het jaar en dus zal ik weer eens een poging wagen om een paar dingen op papier te zetten. Zoals velen van jullie zullen weten ben ik al een hele tijd niet erg actief vanwege gezondheidsproblemen en dan voornamelijk vanwege mijn rug.

Beste mensen van Moergestel, Berkel-Enschot en omstreken,

De Toer Mee is al weer enkele weken voorbij en ik ga er even voor zitten om een kort briefje te schrijven. Ik wil graag iedereen bedanken die ook dit jaar weer de Toer Mee tot een groot succes hebben

Nederland, juli 2017

Beste familie, vrienden en bekenden,

We zitten weer aan het begin van juli en dus ga ik er even voor zitten om een briefje te sturen naar jullie allemaal.

Cochabamba, december 2016

Beste familie, vrienden en bekenden,

We zitten al weer heel dicht bij Kerstmis, dus ik zal er maar eens voor gaan zitten om jullie allemaal te gaan schrijven.

Beste mensen van Moergestel, Berkel-Enschot, en omstreken,

Het is alweer een tijdje geleden, dat we de Toermee hebben gehad - ik ben intussen alweer ruim een week in Bolivia. Ik ben blij dat ik dit jaar de Toermee zelf een beetje heb kunnen meemaken en dat ik veel mensen heb mogen ontmoeten, alhoewel ik nog veel meer mensen had willen zien!

Moergestel, juli 2016

Beste familie, vrienden en bekenden,

Ja, deze keer een brief vanuit Nederland! Ik ben voor enkele maanden op vakantie thuis, een beetje bijkomen van het drukke leven in Cochabamba! Ik ben vooral druk geweest tot nu toe met de staaroperaties aan alle twee mijn ogen. De operaties zijn achter de rug, nu is het nog even wachten tot ik een nieuwe bril heb…. Ik zie in elk geval, zonder bril, al wel veel meer dan voorheen; alleen lezen is nog een probleem. Uiteraard valt er ook veel te genieten hier en dat doe ik dan ook met volle teugen!!

Hallo allemaal,

Misschien wordt deze week de baby van Jherico en zijn vriendin geboren, maar anders toch zeker volgende week. Ons Ton en Dirk hebben Jherico leren kennen toen ze hier waren en hebben kunnen luisteren naar zijn muziek; Henk en Corry en Maarten Bilo hebben dat kortgeleden ook weer kunnen doen, en voorheen al veel andere bezoekers. Jherico woont al jaren op straat en is nu twintig; zijn

Beste mensen van Hilvarenbeek en omstreken,

Vanuit het verre Cochabamba, Bolivia, even een briefje aan jullie allemaal en dan vooral aan alle mensen(kinderen) die ook dit jaar weer hebben meegewerkt aan het Driekoningenzingen. Ik heb het hele

Moergestel/Cochabamba December 2015

Beste familie ,vrienden en kennissen,

Deze keer sturen wij u een verslag van het bezoek dat wij hebben gebracht aan Bolivia.
Wij zijn: Ton van Iersel, zus van Theo, en Dirk van Iersel, zijn neef. Wij zijn 12 dagen weggeweest, wat neerkomt op 10 dagen in Cochabamba bij Theo.

Oirschot, juli 2015

Beste Familie, Vrienden en Bekenden van Theo,

Cochabamba december 2014

Beste familie, vrienden en bekenden,

Cochabamba, december 2013

 

Beste Familie, Vrienden en Bekenden,