Selecteer de taal

Beste mensen van Moergestel, Berkel-Enschot, en omstreken,

Het is alweer een tijdje geleden, dat we de Toermee hebben gehad - ik ben intussen alweer ruim een week in Bolivia. Ik ben blij dat ik dit jaar de Toermee zelf een beetje heb kunnen meemaken en dat ik veel mensen heb mogen ontmoeten, alhoewel ik nog veel meer mensen had willen zien!


Theo bij een post Ik wil graag iedereen heel hartelijk bedanken!! In de eerste plaats natuurlijk de mensen van de MOV uit Moergestel en de mensen die de Toermee in Berkel Enschot hebben georganiseerd. Op de dag van de Toermee lijkt alles gewoon op rolletjes te lopen, maar ik weet dat daar heel veel organisatie voor nodig is. Heel veel dank daarvoor! Zoveel jaren al, het is ongelofelijk! Ook bedank ik natuurlijk alle mensen die op die prachtige dag hebben meegefietst en anderen, die hebben gesponsord! Er zijn ook heel veel mensen die bij de start en op de posten alles in goede banen hebben geleid - heel veel dank daarvoor!! Er zijn nog veel meer mensen die ik zou moeten bedanken, maar het is onmogelijk om iedereen individueel te bedanken. Daarom zeg ik maar: heel veel dank aan iedereen die deze Toermee weer tot een groot succes hebben gemaakt en die weer voor een fantastische opbrengst hebben gezorgd!! Samen, met de hulp van jullie allemaal, kunnen we nu weer iets meer doen voor de kinderen en jongeren van Cochabamba. Veel dank!!

 

 

 


Toer Mee 2016Ja, ik ben alweer even terug hier in Bolivia en het is natuurlijk even wennen. Eerst een lange en vermoeiende reis gehad, daarna nog even uitgerust en al snel weer een beetje aan het werk gegaan. Zo gauw de mensen wisten dat ik weer in de stad was, begon de telefoon te rinkelen en kreeg ik berichtjes via facebook etc. Vaak zijn er mensen, die willen praten over allerlei problemen en dan lijken de dagen soms heel kort: je wilt toch proberen om aan iedereen een beetje aandacht te geven. Mensen, die in de gevangenis zitten of hebben gezeten, hele jonge vaders en moeders, mensen op straat, zieken, noem maar op. Maar er zijn ook veel leuke en fijne momenten, en daar geniet ik van. Ik hoop hier nog veel jaren te kunnen werken!
Beste mensen, nogmaals heel veel dank aan iedereen die zich heeft ingezet voor het welslagen van de Toermee, en ook aan de vele mensen die ik heb ontmoet tijdens mijn vakantie en die ons hebben gesteund!!
Met heel veel groeten en de allerbeste wensen, en tot een volgende keer!!

 

Theo Raaijmakers
Cochabamba
Bolivia