Selecteer de taal

Beste mensen van Moergestel, Berkel-Enschot en omstreken,

De Toer Mee is al weer enkele weken voorbij en ik ga er even voor zitten om een kort briefje te schrijven. Ik wil graag iedereen bedanken die ook dit jaar weer de Toer Mee tot een groot succes hebben

gemaakt. Dat zijn natuurlijk de MOV-groep uit Moergestel en de mensen uit Berkel Enschot die het daar allemaal hebben georganiseerd. Heel veel dank aan jullie allemaal!! Het is werkelijk onvoorstelbaar 2017 op de soeppost 6dat de Toer Mee nu al 37 jaar elk jaar weer plaatsvindt en dat het ook steeds weer een succes wordt, met ook altijd een hele mooie route (ik heb dat ook dit jaar weer vaak gehoord!). Dank aan jullie, want jullie zijn onvermoeibaar en hebben veel doorzettingsvermogen!! Veel dank ook aan alle mensen die op andere manieren hebben meegewerkt: de sponsors, de vrijwilligers/-sters, de mensen die de posten ter beschikking hebben gesteld, iedereen die heeft gezorgd voor de soep en de koffie en de broodjes etc., alle mensen die hebben meegefietst en anderen die alleen maar even hun bijdrage zijn komen brengen omdat ze niet mee konden fietsen, gewoon iedereen die aan het welslagen van deze 37e Toer Mee heeft meegewerkt!! Heel veel dank aan iedereen voor jullie enorme inzet voor de kinderen en jongeren in Cochabamba, Bolivia!! Wij kunnen door jullie harde werk weer een aantal mensen helpen die het hard nodig hebben. Zonder jullie inzet zouden wij daar ons werk niet kunnen doen. Veel dank!!
Ik ben blij dat ik zelf ook iets heb kunnen zien van de Toer Mee dit jaar. Ik ben vanwege ziekte hier, maar ik was toch blij dat ik op de soeppost een groot aantal mensen heb mogen ontmoeten. Het was heel gezellig en écht een gebeuren dat er in moet blijven! Op naar Toer Mee no.38!!
Met heel veel dank, hartelijke groeten en de allerbeste wensen!!
Theo Raaijmakers

 

Voor meer foto's van deze dag zie hier