kerstmis 2014 3

Oosterbeek, december 2019

Beste familie, vrienden en bekenden,
Het is weer bijna Kerstmis en dan ga ik er toch altijd even voor zitten om iets te schrijven naar jullie allemaal.
Kerstmis betekent voor veel mensen vreugde en vaak betekent dat dan veel eten en drinken, nóg meer cadeaus, een extra vakantie, etc.
Het kan ook verdriet betekenen, als je geen geld hebt om Kerst te vieren, als je niks extra´s kunt kopen, als er ziekte is, noem maar op.

Beste Familie, Vrienden en Bekenden,

Het is alweer eind juni 2019, en het wordt hoog tijd dat ik weer eens iets van mezelf laat horen! Helaas is dat nog wel steeds vanuit Nederland – met wel tropische temperaturen – maar het geeft me ook de kans om eens naar andere dingen te kijken.

December 2018
Beste familie, vrienden en bekenden,
We zitten al weer bijna aan het einde van alwéér een jaar – waar gaat de tijd naar toe? – en het wordt dus hoog tijd om weer eens iets van me te laten horen. Het schrijven gaat soms moeilijk, vooral op de computer, maar ik doe mijn best om er iets van te maken!!

Juni 2018

Beste familie, vrienden en bekenden,

We zitten alweer op de helft van het jaar 2018 en het wordt dus de hoogste tijd om weer eens iets van me te laten horen.
Laat ik beginnen met iedereen van harte te bedanken voor al jullie steun in de afgelopen maanden voor onze kinderen en jongeren in Cochabamba, Bolivia!! Zonder die hulp van jullie allemaal zouden wij daar niet veel kunnen doen.

 December, 2017

Beste familie, vrienden en bekenden,
We zitten alweer bijna aan het eind van het jaar en dus zal ik weer eens een poging wagen om een paar dingen op papier te zetten. Zoals velen van jullie zullen weten ben ik al een hele tijd niet erg actief vanwege gezondheidsproblemen en dan voornamelijk vanwege mijn rug.

Beste mensen van Moergestel, Berkel-Enschot en omstreken,

De Toer Mee is al weer enkele weken voorbij en ik ga er even voor zitten om een kort briefje te schrijven. Ik wil graag iedereen bedanken die ook dit jaar weer de Toer Mee tot een groot succes hebben

Nederland, juli 2017

Beste familie, vrienden en bekenden,

We zitten weer aan het begin van juli en dus ga ik er even voor zitten om een briefje te sturen naar jullie allemaal.

Cochabamba, december 2016

Beste familie, vrienden en bekenden,

We zitten al weer heel dicht bij Kerstmis, dus ik zal er maar eens voor gaan zitten om jullie allemaal te gaan schrijven.

Moergestel, juli 2016

Beste familie, vrienden en bekenden,

Ja, deze keer een brief vanuit Nederland! Ik ben voor enkele maanden op vakantie thuis, een beetje bijkomen van het drukke leven in Cochabamba! Ik ben vooral druk geweest tot nu toe met de staaroperaties aan alle twee mijn ogen. De operaties zijn achter de rug, nu is het nog even wachten tot ik een nieuwe bril heb…. Ik zie in elk geval, zonder bril, al wel veel meer dan voorheen; alleen lezen is nog een probleem. Uiteraard valt er ook veel te genieten hier en dat doe ik dan ook met volle teugen!!

Subcategorieën