kerstmis 2014 3

 

 

Zijn gezondheid houdt Theo Raaijmakers, missiepater in Bolivia, gekluisterd in Nederland 
 Zijn gezondheid houdt Theo Raaijmakers, missiepater in Bolivia,
gekluisterd in Nederland. © Rolf Hensel

De afstand tot Bolivia doet pater Theo Raaijmakers uit Moergestel pijn

Juli 2020,

Beste familie, vrienden en bekenden!
We zijn alweer over de helft van het jaar heen, dus het is de hoogste tijd om jullie een berichtje te sturen. Als we aan de eerste helft van dit jaar denken, dan komt er maar één woord in ons op: Corona virus…

Oosterbeek, december 2019

Beste familie, vrienden en bekenden,
Het is weer bijna Kerstmis en dan ga ik er toch altijd even voor zitten om iets te schrijven naar jullie allemaal.
Kerstmis betekent voor veel mensen vreugde en vaak betekent dat dan veel eten en drinken, nóg meer cadeaus, een extra vakantie, etc.
Het kan ook verdriet betekenen, als je geen geld hebt om Kerst te vieren, als je niks extra´s kunt kopen, als er ziekte is, noem maar op.

Beste Familie, Vrienden en Bekenden,

Het is alweer eind juni 2019, en het wordt hoog tijd dat ik weer eens iets van mezelf laat horen! Helaas is dat nog wel steeds vanuit Nederland – met wel tropische temperaturen – maar het geeft me ook de kans om eens naar andere dingen te kijken.

December 2018
Beste familie, vrienden en bekenden,
We zitten al weer bijna aan het einde van alwéér een jaar – waar gaat de tijd naar toe? – en het wordt dus hoog tijd om weer eens iets van me te laten horen. Het schrijven gaat soms moeilijk, vooral op de computer, maar ik doe mijn best om er iets van te maken!!

Juni 2018

Beste familie, vrienden en bekenden,

We zitten alweer op de helft van het jaar 2018 en het wordt dus de hoogste tijd om weer eens iets van me te laten horen.
Laat ik beginnen met iedereen van harte te bedanken voor al jullie steun in de afgelopen maanden voor onze kinderen en jongeren in Cochabamba, Bolivia!! Zonder die hulp van jullie allemaal zouden wij daar niet veel kunnen doen.

Subcategorieën