kerstmis 2014 3

December 2021

 

Beste familie, vrienden en bekenden!!

 

Een kort briefje voor het eind van het jaar werd mij opgedragen, dus daar zal ik me aan proberen te houden... Als ik begin met schrijven, dan is het vaak moeilijk om te stoppen voor mij... Ik zal mijn best doen!!
Ja, het oude jaar 2021 zit er al weer bijna op - nog een paar weken en we zitten in 2022!

Terugblik op de Toermee

Eindelijk komt er dan een berichtje van mij en dat terwijl de Toermee alweer een hele tijd achter de rug is!! Ik richt mijn berichtje aan alle mensen, die veertig jaar (of een gedeelte daarvan) de Toermee hebben georganiseerd en nog veel meer mensen, die hebben meegefietst en natuurlijk alle vrijwilligers en vrijwilligsters, die zich zó veel jaren lang hebben ingezet om de Toermee tot een succes te maken! Ik zei eerder al - in een opname vóór de laatste Toermee-, dat we eigenlijk zouden moeten weten hoeveel mensen er in al die jaren hebben meegedaan, hoeveel vrijwilligers en vrijwilligsters zich hebben ingezet, hoeveel geld er bijeen is gebracht in al die jaren, wie er allemaal in de M.O.V.-groep hebben gezeten en hoeveel jaren, wie er de meeste jaren heeft meegefietst, wie er later in Berkel-Enschot hebben besloten om zich aan te sluiten bij de Toermee en hoeveel jaren die groep heeft meegedaan, etcetera! Misschien komt het er nog eens een keer van...?? De geschiedenis van de Toermee, wie weet...

 

 

Zijn gezondheid houdt Theo Raaijmakers, missiepater in Bolivia, gekluisterd in Nederland 
 Zijn gezondheid houdt Theo Raaijmakers, missiepater in Bolivia,
gekluisterd in Nederland. © Rolf Hensel

De afstand tot Bolivia doet pater Theo Raaijmakers uit Moergestel pijn

Juli 2020,

Beste familie, vrienden en bekenden!
We zijn alweer over de helft van het jaar heen, dus het is de hoogste tijd om jullie een berichtje te sturen. Als we aan de eerste helft van dit jaar denken, dan komt er maar één woord in ons op: Corona virus…

Oosterbeek, december 2019

Beste familie, vrienden en bekenden,
Het is weer bijna Kerstmis en dan ga ik er toch altijd even voor zitten om iets te schrijven naar jullie allemaal.
Kerstmis betekent voor veel mensen vreugde en vaak betekent dat dan veel eten en drinken, nóg meer cadeaus, een extra vakantie, etc.
Het kan ook verdriet betekenen, als je geen geld hebt om Kerst te vieren, als je niks extra´s kunt kopen, als er ziekte is, noem maar op.

Beste Familie, Vrienden en Bekenden,

Het is alweer eind juni 2019, en het wordt hoog tijd dat ik weer eens iets van mezelf laat horen! Helaas is dat nog wel steeds vanuit Nederland – met wel tropische temperaturen – maar het geeft me ook de kans om eens naar andere dingen te kijken.

December 2018
Beste familie, vrienden en bekenden,
We zitten al weer bijna aan het einde van alwéér een jaar – waar gaat de tijd naar toe? – en het wordt dus hoog tijd om weer eens iets van me te laten horen. Het schrijven gaat soms moeilijk, vooral op de computer, maar ik doe mijn best om er iets van te maken!!

Juni 2018

Beste familie, vrienden en bekenden,

We zitten alweer op de helft van het jaar 2018 en het wordt dus de hoogste tijd om weer eens iets van me te laten horen.
Laat ik beginnen met iedereen van harte te bedanken voor al jullie steun in de afgelopen maanden voor onze kinderen en jongeren in Cochabamba, Bolivia!! Zonder die hulp van jullie allemaal zouden wij daar niet veel kunnen doen.

Subcategorieën